Trucuri magice si scamatorii


Scamatori cu moneda 1
Efect:
Magicianul prezinta un pahar, cu gura in jos, si o moneda pe o foaie de hartie colorata.
Pune o batista peste pahar si il muta peste moneda.
Trage batista de pe pahar si Abracadabra! Moneda a disparut.
De ce avem nevoie:
O foaie de hartie colorata, un pahar transparent, o batista si o moneda.
Pregatire:
Trasati conturul paharului pe foaia de hartie si decupati cercul format. Apoi lipiti-l de pahar astfel incat atunci cand il puneti peste o foaie de hartie de aceeasi culoare sa se asorteze.
Secret:
Cand faceti cele de mai sus puneti paharul pe o foaie de hartie si practic mutati paharul acoperit cu hartie peste moneda in timp ce tot ansamblul se afla sub batista astfel incat paharul sa acopere moneda. Trageti batista. Moneda a "disparut"



Scamatori cu moneda 2
Efect:
Magicianul afirma ca poate face sa dispara o moneda doar frecand-o de cot. De primele doua ori incearca, dar nu reuseste. Dar a treia oara moneda dispare fara nici o urma. Apoi o va face sa apara din ureche (sau din alt loc mai neobisnuit).
Secret:
Magicianul imprumuta o moneda de la un spectator, pe care o va lua cu mana dreapta. Apoi va pune moneda in mana stanga. Isi va pune cotul drept pe masa si isi va sprijini barbia pe pumnul drept. In timp ce incepe sa frece moneda de cot se preface ca ii scapa pe masa. O ridica cu dreapta si o pune in mana stanga. Incepe sa isi frece din nou cotul cu moneda si iar o scapa. O ridica din nou de pe masa cu dreapta, dar se preface ca o pune in mana stanga. De fapt o tine ascunsa in mana dreapta. Isi freaca din nou cotul cu asa-zisa moneda, dar de data asta isi va lua mana de pe cot iar moneda va parea ca a disparut. Apoi se preface ca isi scoate moneda din ureche.




Gaseste cartea
Folositi un pachet normal de 52 de carti pentru acest numar. Inainte de a incepe aceasta scamatorie, uitati-va repede la ultima carte din pachet. Sa zicem, de exemplu, ca ultima carte este un as de inima neagra. Rasfirati cartile in evantai, apoi cereti unui spectator sa aleaga o carte. Lasati-l sa o scoata din pachet si sa o memoreze. Asezati pachetul cu fata in jos pe masa si cereti spectatorului sa isi aseze cartea aleasa deasupra si sa taie pachetul. Ridicati pachetul si cautati asul de inima neagra care era la inceput la fundul pachetului. Cartea ce se afla imediat in stanga lui va fi cartea pe care spectatorul a ales-o!





Scamatorie cu Piper
Efect:
Magicianul are o cana cu piper si apa.
Voluntarul isi va pune degetele in apa incercand sa separe piperul.
Aceasta nu va functiona.
Magicianul isi pune degetele in apa si piperul se separa.
De ce avem nevoie:
Apa, sapun, piper, cana
(asigurati-va ca se afla o chiuveta prin apropiere pentru ca voluntarul sa isi
poate spala mainile)
Secret:
Puneti apa intr-o cana apoi puneti piper obisnuit.
Inaintea spectacolului, dati-va cu sapun pe degete (aceasta va separa piperul).





gete (aceasta va separa piperul).





Incheietura Rasucita
Veti avea nevoie de un pulover sau o bluza mai groasa inainte de a putea face acest numar. Inainte de sosirea audientei, stati in picioare in spatele unei mese si puneti-va palmele pe masa. Indreptati-va mana dreapta inspre mana stanga. Puneti-va mana stanga pe masa, cu degetele indreptate spre mana dreapta si rasuciti-va mana stanga in sens invers acelor de ceasornic, intr-un cerc complet, pana ce degetele va vor fi din nou indreptate inspre mana dreapta. Pare ciudat dar functioneaza. Cand audienta se aseaza, sa aveti mainile asezate deja in aceasta pozitie. Informati-va audienta ca va veti rasuci mana intr-un cerc complet si dureros. Cu cateva grimase si gemete de durere, rasuciti-va mana stanga in sensul acelor de ceasornic intr-un cerc complet. Audienta va fi uimita de acest efect.




Citirea Gandurilor
Folosind o banda adeziva transparenta, infasurati o bucata in jurul degetului mare de la mana dreapta, cu partea adeziva in exterior. Lipiti o bucata mica de mina de creion pe banda de pe deget, asigurandu-va ca degetul mare e destul de ascuns de privirea audientei. Veti mai avea nevoie si de un carnetel pentru acest numar. Inainte de inceperea numarului, spuneti audientei ca puteti citi gandurile si ca veti scrie un numar si veti desena o forma in carnetel. Prefaceti-va ca va concentrati sa scrieti ceva in carnetel (cand de fapt nu scrieti nimic). Ascundeti carnetelul de privirea audientei si chemati un spectator sa vina in fata. Cereti spectatorului sa aleaga un numar intre unu si zece. In timp ce raspunde, folosindu-va de degetul cu mina de creion lipita, scrieti in secret numarul in carnetel. Prefaceti-va ca va concentrati intens in timp ce ei vorbesc, pentru ca ei sa nu observe ca va miscati degetul pe carnetel. Cereti-le sa aleaga o forma. In timp ce raspund, desenati in secret forma sub numar. Intoarceti carnetelul si aratati audientei ca ati reusit sa cititi gandurile spectatorului!



0 Response to " "

Trimiteți un comentariu

Powered by Blogger