Ce cred eu despre discoteca :)



Cred ca peste 300 de ani o sa rada de noi . Viitoarele generatii , o sa se gandeasca la noi inchisi in camere prea mici , luminati de lumini colorate , in mirosuri infernale , zbeguindu-ne pe ritmul muzicii acelui curios tip numit “deejay”.
Adevarul este ca nimeni nu se distreaza in discoteca daca nu a baut 3 pahare la rand de bere sau orice alt cocktail :) . Intr-un asemenea loc daca nu esti ametit nu reusesti sa vezi “frumosul” , iar eu in calitate de “cercetator” am observat ca nu rezist mai mult de o jumatate daca nu am consumat ceva care sa ma “inveseleasca” .

Tanarul secolului XXI merge sa danseze in acest loc numit discoteca , in orice anotimp , indiferent de stare sau de resurse financiare . Fetele se imbraca intr-un mod ciudat doar ca sa para mai mature sau mai “usoare” , iar baietii petrec ore in jurul oclinzii pentru a isi indrepta parul (aratati banal !!!!) . Prea mult gel , cantitati industriale de parfum amestecat cu fum , transpiratie si fard .

Problemele incep deja din fata localului , unde deseori gasim o persoana (dimensiunile sunt greu de definit dar deseori cantareste mai mult decat un elefant)care se ocupa de ordine (a cui ???) , nu lasa sa intre decat 5 persoane in fiecare 30 minute chiar daca discoteca este goala iar afara este un rand de 2 km . Oricum tre sa isi dea si el ceva importanta nu ????

Problema 2 este intampinata in disco , pentru ca daca nu esti in haita (adica cel putin in 20) , si te zbengui in coltisorul tau singur nu este destul de cool :( si risti sa fii de rasul curcilor (la propriu si la figurat , ei chiar sunt curci !!!!).

Dupa toate astea poti sa asisti la ritualuri de seductie incredibile , mai rau ca pe discovery . Masculul se apropie de femeie si emite sunete ciudate , dificil identificabile mai ales dupa cele trei pahare de care va vorbeam mai sus :) . Femeia reactioneaza , inventandu-si o colica renala (in cazul in care nu este de interesul ei Fat-frumosul) sau in in cel mai des caz “dansand “ ciudat (ca intr-un ritual de imperechere al maimutelor) in cazul in care demonstreaza interes pentru fericit .
Pe la 2 tipul acele inchis in cusca numit in jergo si deejay se hotaraste sa schimbe ritmul , si noile cupluri se pot lipi , freca unul de altul , inghesui , schimba saliva si fuziuni care mai de care pe ritm de blues . Eh … ce vremuri !!! Azi in 2010 inca ne mai pierdem vremea cu discotecile :( (
Pe la 4 dimineata , ametiti , fara bani , dar cu inima in flacari pentru noua cucerire , care nu stim sigur cum se numeste, pentru ca in timpul prezentarii sunetele scoase din gurita lui erau imperceptibile din cauza zgomotului , ne decidem sa ne indrumam spre casa morti de foame .

Seara s-a sfarsit (in sfarsit), iar cu regret astept urmatorul weekend pentru ca vreau sa ma distrez din nou in discoteca !!!

GLUMEAM !!!! NICIODATA IN DISCOTECA !!!! E PREA MULT PENTRU MINE :)




INFORMATII:


http://www.thefashiongirls.com/?p=2377

0 Response to " "

Trimiteți un comentariu

Powered by Blogger