ATENTIE !


Deoarece Noi (cei ce am fondat acest forum) NU facem politica si CREDEM in libertatea de exprimare, am creat aceasta arie pentru ca userii sa poata discuta LIBER. MILITANTII, cei implicati DIRECT in fenomenul politic ce au diverse interese si TOTI fanaticii care nu au nici o legatura cu obiectul acestei arii sunt RUGATI INSISTENT sa NU mai polueze aceasta ARIE si sa se rezume la a scrie O parere si nu 100 folosind 100 de clone.

Moderatorii sunt rugati sa NU permita aceste abuzuri si sa actioneze in consecinta. Oricine poate sa-si spuna parerea dar de aici si pana la a veni cu 100 de useri pentru a IMPUN
E o parere e cale lunga. (si pierdere masiva de timp in a crea conturi pe Yahoo and stuff)

Also, userii sunt rugati sa fie precauti in a-si insusi informatii prezentate "amabil" de diversi useri cu scopul clar de a dezinforma. Este dupa cum spuneam un FORUM, deci un loc unde ORICINE poate sa spuna cam tot ce-i trece prin cap. Noi nu putem garanta pentru calitatea datelor referitoare la sondaje si diverse alte cifre oferite de diversi useri atata timp cat nu este mentionata foarte clar o sursa serioasa.

Multumim pentru intelegere !






Intr-o Romanie in care exista sate fara curent, copiii fiind siliti sa mearga kilometri pana la o alta scoala ca sa invete suntem acuzati (noi romanii,de parca minoritatile n-ar avea responsabilitati) ca nu asiguram, din rautate probabil, conditii pentru ca rromii sa invete si sa munceasca. Sunt in masura sa spun, ca cetatean al acestei tari dar si ca profesor, ca aceasta acuza e total nefondata. In primul rand, exista inca un obicei impamantenit la tzigani, de a nu lasa femeile la scoala. E drept ca unele familii de tzigani au renuntat la aceasta practica, e vorba de cei care locuiesc alaturi de romani, adica intr-o comunitate in care tiganii sunt minoritari. In al doilea rand s-au organizat multe targuri de job speciale pentru etnia respectiva, iar rezultatul a fost elocvent. Tziganii au refuzat sa se angajeze justificandu-se in fel si chip. In al treilea rand exista destule familii de tigani foarte bogati (sa ne intrebam si cum au ajuns asa) care nu intentioneaza sa-si educe copiii ci doar sa-i invete sa castige bani din afaceri necurate. Ar mai fi si alte lucruri de mentionat insa eu intreb simplu :pana cand o sa mai suportam minciuna asta care ne dezonoreaza si cand oare presa care se considera libera va trata aceasta problema cu obiectivitate fara a fi timorati de ideea falsa de discriminare.

0 Response to " "

Trimiteți un comentariu

Powered by Blogger