Antichitati Annart -decoratiuni

interioare si

antichitati





Cauti ceva deosebit pentru a-ti decora spatiul, pentru a-ti incanta sufletul si a-ti infrumuseta viata? Iti propun sa vizitezi unul dintre targurile de antichitati din orasul tau.

Vei gasi lucruri deosebite, si daca ai rabdare sa cauti, la niste preturi relativ accesibile. Totodata iti va face placere aceasta intoarcere in timp.


Multe dintre obiectele expuse la aceste targuri de antichitati au mai intai valoare sentimentala pentru colectionari si apoi valoare materiala. Fiecare obiect are o poveste a sa pe care ti-o poate spune negustorul de antichitati daca ai timp sa asculti. Se mai intampla cateodata ca negustorul sa fie atat de atasat de obiect incat in final sa se hotarasca ca nu il mai vinde oricat ai fi tu dispus sa ii oferi pe acesta.


Pentru ca poate nu mai poate trai fara el , pentru ca isi da seama ca i-a schimbat viata… Iti propun, in putinul timp liber pe care il ai, sa iti faci timp pentru a te duce la un targ de antichitati. Nu vei regreta si cu siguranta te vei intoarce acasa mult mai relaxat. Si, cine stie, poate vei achiziona si tu un obiect care iti va schimba viata.


Informatii :

http://www.annart.ro/

0 Response to " "

Trimiteți un comentariu

Powered by Blogger