Pielea fina precum matasea


Pentru mine, si cred ca pentru multe femei in general, pielea catifelata a corpului este un prim semn al sanatatii. Nu-i asa ca nici voi nu concepeti sa nu aveti pielea fina la atingere?
Sunt multe remedii, complet naturale, care ne ajuta sa ne mentinem pielea corpului catifelata, frumoasa si, cel mai important, sanatoasa. Spre exemplu, sarea grunjoasa indeparteaza eficient tesutul mort, lasand pilea fina si stralucitoare. Si sa nu mai vorbim de faptul ca este la indemana oricarei femei si, in plus, extrem de ieftina.
In afara de remediile naturiste sau de produsele profesionale, pentru a avea o piele sanatoasa este important sa avem grija si de dieta. Cu o alimentatie sanatoasa putem sa prevenim aparitia celulitei, problema cu care multe femei se confrunta inca de la o varsta destul de frageda. Un prim pas: mananca multe legume si fructe. Acestea nu sunt recomandate doar pentru slabit sau intretinere corporala, ci si pentru o piele incantatoare. Alimentatia nesanatoasa este un factor important al imbatranirii organismului si al pielii, dar proprietatii anit-oxidante ale legumelor si fructelor ne vor ajuta sa avem o piele catifelata si supla.
Nu uita de apa! Pentru ca pielea ta sa isi mentina elasticitatea si stralucirea naturala, este recomandat sa consumam aproximativ opt pahare de apa pe zi. Pare mult, nu-i asa? Dimpotriva. In Antichitate, femeile indiene incepeau ziua band nici mai mult nici mai putin de trei pahare de apa. Acesta este unul dintre pretioasele sfaturi de ingrijire corporala si frumusete din canonul indian Ayurveda. Si da rezultate de 5,000 de ani!
In plus, mult, cat mai mult exercitiu fizic. Stim ca timpul devine din ce in ce mai pretios. De cele mai multe ori nu avem cand sa mergem de doua-trei ori pe saptamana la sala. Insa, putem sa ne exersam corpul in mai multe moduri. Cum ar fi daca in loc sa luam liftul am incerca scarile? Sportul stimuleaza organismul si produce asa numiti “happy hormones”. Cine stie, poate chiar intram in sedinte cu si mai multa buna-dispozitie si entuziasm.
Pielea frumoasa, stralucitoare, catifelata este un prim semn al sanatatii. Nu trece cu vederea acest aspect. Chiar daca aplici remedii naturale, precum sarea sau mastile de corp pe baza de morcovi ori de miere si lapte, sau folosesti produse profesioniste de buna calitate, rezultatul trebuie sa fie acelasi: o piele sanatoasa pentru un corp sanatos si frumos. Iata, asa arata o femeie fericita!

0 Response to " "

Trimiteți un comentariu

Powered by Blogger