caini




Cainii Pechinez


Descriere rase de caini

Cainii din rasa Pechinez au o blana extravaganta, lunga, ce cade drept si este foarte bogata, si apare in mai toate culorile. Acesti caini au un cap mare care e larg intre ochii lor mari, intunecati, lucioasi si usor proeminenti. Fata acestor caini este plata cu un bot intunecat, ridat si urechi in forma de cupa, cu parul de pe ele mai lung. Gatul lor este scurt si gros. Cand gura lor e inchisa, nu se vad nici dintii, si nici limba. Acesti catei micuti, cu o osatura puternica, au un mers caracteristic leganat.

Pechinez - caini, catei si dresaj canin

Temperament rase de caini

Pechinezii sunt niste caini mici si foarte bravi, curajosi pana la a fi obraznici! Sunt niste caini sensibili, independenti si extrem de afectuosi cu stapanul lor, dar sunt prudenti cu strainii. Sunt caini incapatanati, cu o vointa puternica, si pot fi destul de dificili in a fi hraniti, si uneori se spune ca refuza hrana pentru a-si demonstra dominanta. Daca sunt imbuibati cu mancare, cainii Pechinezi vor deveni repede supraponderali. Sunt caini iubitori pana la a deveni jelosi. Acesti caini au tendinta de a latra mult si sunt buni caini de paza. Nu sunt caini recomandati pentru tanci.

Pechinez - caini, catei si dresaj canin

Conditii de viata caini

Cainii din rasa de caini Pechinez sunt potriviti vietii de apartament. Sunt caini relativ inactivi la interior si se vor simti bine si fara o curte la dispozitie.

Exercitii caini

Unii caini Pechinezi sunt amatori de plimbari regulate, desi nu este o rasa de caini care sa aiba nevoie de mult exercitiu. Totusi, acesti caini isi vor pastra mai bine starea de sanatate daca li se va oferi o modalitate de miscare regulata. Acesti caini trebuie obisnuiti cu lesa inca de cand sunt catei. Unii proprietari de Pechinezi au relatat ca al lor caine este in stare sa mearga pana la 4 mile la plimbarea de seara. Altii povestesc cum catelul lor nu doreste sa fie plimbat in lesa sub nici o forma.

Speranta de viata caini

Speranta de viata pentru exemplarele canine sanatoase este de circa 10-15 ani.



informatii:
http://www.caini.oINFORMATII:rg/rase-de-caini-Pechinez.htm

catei


0 Response to " "

Trimiteți un comentariu

Powered by Blogger