Kesha Rose Serbet




















Kesha Rose Serbet cunoscută sub numele de Kesha, este o cântăreaţă de origine americană. După ce a cântat împreuna cu Flo Rida pe single-ul său de top, "Right Round" se lansează pe piaţa muzicală. Primul său single, "TiK ToK" compus de Kesha, Dr.Luke şi Benny Blanco, a ajuns pe locul 1 în topurile din Australia, Canada şi Noua Zeelandă, în timp ce în Statele Unite şi în topurile europene a intrat în top 10.

Primii ani

Kesha sa născut în San Fernando Valley, California. Mama sa, Pebe Sebert, era scriitoare şi căntareaţă, şi a luptat greu să întreţină pe Kesha şi fratele ei, Lagan. În 1991 familia s-a mutat în Nashville, Tennessee. Kesha a mers la Universitatea Belmont, dar a renunţat la vărsta de 17 ani ca să se mute în Los Angeles, California. După câteva luni a fost descoperită de Dr. Luke şi Max Martin, şi a mers în New York pentru a începe să lucreze în primul ei album.

2009 - prezent: "Right Round" şi Animal

În 2009 Kesha a cântat împreună cu Flo Rida pentru single-ul "Right Round" al acestuia. Mai târziu, aceasta a semnat un contract cu RCA Records, lansând single-ul "[[TiK ToK]" care a avut un succes comercial foarte mare, intrănd pe numărul 1 din unsprezece ţări.

Pe 1 ianuarie 2010 a fost lansat primul ei album de studio, numit Animal.


Kesha-cum se incepe o cariera in muzica?


Kesha este o cantareata americana, care a reusit de curand sa-si impuna numele pe piata muzicala.

Desi lupta sa devina cunoscuta inca din 2005, ea a ajuns la urechile publicului larg abia in 2009, cu ajutorul lui Flo Rida, cu care a colaborat la piesa `Right Round`. - Colaborare cu un cantaret consacrat.

Dupa duetul cu Flo Rida, Kesha a lansat un prim single solo - `Tik Tok`.

Dupa modelul Katy Perry (s-a impus cu single-ul `I Kissed a Girl`, in care `se lauda` ca a sarutat o fata si i-a placut), Kesha se faleste in `Tik Tok` ca isi spala dintii cu Jack Daniels si ca-i plac `baietii` care arata ca Mick Jagger - Single cu versuri controversate.

`Tik Tok` a ajuns nr 1 in 5 tari, iar albumul `Animal` - iesit pe piata la inceputul lui 2010 - a debutat pe locul 1 in clasamentele din Statele Unite si Canada.

Promitator. Pentru a se mentine in atentia publicului, Kesha a recurs la o metoda pe care mai multe vedete o folosesc: declaratii ciudate.

Ea a declarat recent intr-un interviu ca este convinsa ca e bantuita si ca... are instincte de animal.

Kesha si Fantoma

`Unul dintre motivele pentru care am plecta din casa in acre locuiam a fost faptul ca era bantuita. Era alaturi de casa lui Jim Morrison si am cam fost data peste cap de energia de acolo`, a declarat Kesha

Cantareata a mai spus ca in prezent nu are o casa, dar ca este in cautarea uneia. Ii e cam greu, insa, sa gaseasca deoarece:

`Vreau sa ma asigur ca nu e bantuita. Si nu spun asta doar pentru a atrage atentia - `Oh, sunt o vedeta pop nebuna, sunt bantuita!` - de fapt, aproape in fiecare noapte am niste vise ciudate cu aceeasi fantoma, care-mi apare in fata, ma stranguleaza, ma izbeste, ma impinge, sau pus si simplu sta prin preajma`, a explicat ea.

Kesha si instinctele de animal

`Am instincte de animal – de aceea mi-am si numit albumul Animal`, a declarat Kesha.

`Fac scuba diving, mountain biking si merg des in campinguri pentru a vedea animale. Am mers chiar si la Amazon in speranta de a vedea jaguari. Am o obsesie pentru documentarele despre animale. Sunt singurele emisiuni tv la care ma uit`, a mai spus Kesha.

Kesha & Katy Perry

Vi se pare ca povestea Keshei seamna cam mult cu cea a lui Katy Perry? Ei bine, daca da, nici nu-i de mirare. Cele doua sunt amice inca de pe cand erau doar aspirante la statutul de vedete pop.

Mai mult de atat (si sunt aproape sigura ca nu v-ati prins!), Kesha apare in videoclipul `I Kissed a Girl` al lui Katy Perry.

Ea nu a primit, insa, un rol care sa o puna in lumina, deoarece scopul clipului era sa o evidentieze pe amica sa Katy.



Stiri Kesha

Kesha a filmat videoclipul Your Love Is My Drug

Kesha a filmat un videoclip pentru melodia `Your Love Is My Drug`. Piesa este a treia de pe albumul Animal, care beneficiaza de ilustrare video. Filmarile au avut loc pe 8 aprilie intr-o zona desertica din California. Cateva poze postate pe site-ul oficial Kesha ne permit sa ne facem o idee despre cum va arata videoclipul `Your...


Kesha: Peste 10 ani, Britney Spears... care Britney?


Kesha se `leaga` de Britney Spears intr-o piesa recent aparuta pe net – Styrofoam.

`Peste 10 ani, Britney Spears... care Britney?`, este versul buclucas ce i-a maniat pe fanii lui Brit.

Interpreta single-ului TiK ToK considera ca, in anii ce vor veni, lumea va uita de Britney Spears, din cauza faptului ca aceasta face playback si nu-si respecta fanii.

`Nu cred ca e corect fata de oamenii care merg sa-i vada showul. Cred ca daca vrei sa fii cantareata, trebuie sa canti. Daca vrei sa fii dansator, trebuie sa dansezi. Trateaza oamenii ca si cum acestia sunt prea prosti ca sa-si dea seama ca ea nu canta`, a declarat Kesha pentru Daily Record.

0 Response to "Kesha Rose Serbet"

Trimiteți un comentariu

Powered by Blogger